Υλοποίηση δύο δωρεάν προγραμμάτων επιμόρφωσης στον συμπεριληπτικό Τουρισμό από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου!

Υλοποίηση δύο δωρεάν προγραμμάτων επιμόρφωσης στον συμπεριληπτικό Τουρισμό από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου!

 

 

66_F189487239.jpg

 

 

 

 

Το Επιμελητήριο Ηλείας, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο ευρωπαϊκό έργο INTOURενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο/η που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού, είτε ως προσωπικό πρώτης γραμμής είτε ως μάνατζερ, σχετικά με την υλοποίηση δύο προγραμμάτων επιμόρφωσης στον συμπεριληπτικό Τουρισμό, τα οποία θα διατεθούν εντελώς δωρεάν από το ΚΕΔΙΒΙΜ του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου και θα εφοδιάσουν τους επιμορφούμενους με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για την παροχή ποιοτικών προσβάσιμων τουριστικών υπηρεσιών σε ηλικιωμένους, άτομα με αναπηρία, οικογένειες και άλλες ομάδες πληθυσμού με ειδικές απαιτήσεις προσβασιμότητας!

  1. Πρόγραμμα επιμόρφωσης με τίτλο “Προσωπικό πρώτης γραμμής για τον προσβάσιμο Τουρισμό”. (Πιστωτικές μονάδες 20 ECTS).
  2. Πρόγραμμα επιμόρφωσης με τίτλο “Στέλεχος διαχείρισης (manager) για τον προσβάσιμο Τουρισμό”. (Πιστωτικές μονάδες 22 ECTS).

Τα προγράμματα θα διεξαχθούν στα Ελληνικά με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως – σύγχρονης και ασύγχρονης – εκπαίδευσης μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας και θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούλιο 2023. Απαιτείται καλή γνώση Αγγλικής.

Αν θέλετε να εγγραφείτε σε ένα από τα δύο δωρεάν προγράμματα ακολουθήστε τον σύνδεσμο: https://apps.eap.gr/kedivim/web/. 

Η φόρμα εγγραφής θα είναι ανοικτή μέχρι 10 Δεκεμβρίου 2022

 

Περισσότερες πληροφορίες για την αίτηση:  

DAISSy research group – Hellenic Open University

info@daissy.eap.gr

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα INTOUR:

Επιμελητήριο Ηλείας

info@iliachamber.gr

2621029177

 

Το έργο INTOURχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, KA2: CooperationforinnovationandtheexchangeofgoodpracticesSectorSkillsAlliancesforDesignandDeliveryofVET, με στόχο να καλύψει το κενό που υπάρχει στην Ευρωπαϊκή Επαγγελματική Εκπαίδευση και Κατάρτιση σχετικά με τον προσβάσιμο και χωρίς αποκλεισμούς τουρισμό.

Προηγούμενο Υποτροφίες μέσω του Προγράμματος Οικονομικής Ενίσχυσης Επιμελών φοιτητών/τριών που ανήκουν σε Ευπαθείς Κοινωνικές Ομάδες (ΕΚΟ) – ακαδ. έτος 2020-2021
28ης Οκτωβρίου & Πλ. Ηρώων,
Τ.Κ. 27100 ΠΥΡΓΟΣ

Επικοινωνία

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα – Παρασκευή:
8:00 πμ – 15:00 μμ

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας